Zapekané bagety s vajíčkom, šunkou a syrom

Potrebujeme:
2 francúzske bagety
4 vajcia
1/3 šálky smotany na šlahanie
5 plátkov šunky
cca 100g tvrdého nastrúhaného syra
soľ a mleté korenie

Postup:
Rozohrejeme si rúru na 180°C. Do stredu bagiet si vykrojíme malý jarok, ktorý po stranách udlabeme prstami. Vo väčšej miske vyšľaháme vajcia so smotanou, pridáme nastrúhaný syr a šunku nakrájanú na malé štvorčeky. Plech si vyložíme papierom na pečenie, na ktorý položíme bagety. Vajíčkovú zmes nalejeme do dier v bagetách a dáme zapiecť na 20 minút. Necháme vychladnúť a podávame prekrojené, najlepšie s čerstvou zeleninou, alebo kečupom podľa chuti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára