Potrebujeme:
200g datle
250g kešu
2 PL mleté vlašské orechy
1 PL fruktózy (alebo agáve)
2 PL domácej granoly (recept TU)
1 PL strúhaný kokos
kakao a strúhaný kokos na obalenie
Postup:
Zlejeme vodu z ďatlí a kešu. Najskôr mixujeme datle, kým sa nevytvorí hustá lepkavá hmota. Odložíme si ju do misky. Ako ďalšie mixujeme kešu.
Do veľkej misy dáme granolu, vlašské orechy, fruktózu a strúhaný kokos. Po lyžiciach pridávame datlovú a kešu hmotu a vždy poriadne premixujeme tyčovým mixérom, kým sa z ingrediencií nestane homogénna hmota. Vytvarujeme si guľôčky cca vo veľkosti vlašského orecha (naše na fotkách boli menšie) a obaľujeme ich do kakaa alebo kokosu.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára