Vegan fazuľovo-cviklové burgre

Potrebujeme:
80g ovsených vločiek
20g ľanových semienok
1 plechovka kidney beans
1 malá cvikla
2 strúčiky cesnaku
1 čl červenej papriky
1/2 čl mletej rasce
1 čl sušenej petržlenovej vňate
2 lyžice špaldovej múky
3/4 čl soli

Burger majonéza:
1 lyžica majonézy
1/2 lyžice kečupu
1/4 lyžice horčice
korenie
sušený cesnak

Postup
Cviklu očistíme a nastrúhame najemno. Ovsené vločky a ľanové semienka pomixujeme najemno. Všetky suroviny dáme do misky a tyčovým mixérom pomixujeme do hladkej zmesi.
Vyformujeme tenšie placky a opekáme na oleji z oboch strán

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára